julkaisu

Viron Lintuseura - Estonian Birding Society ry julkaisi havaintojulkaisun keväällä 2014.

Viron Linnut - Timo Pettay (toim.) - Havainnot 1990-2010

Kirjaa on edelleen saatavilla alennettuun hintaan alkaen á 10 euroa!! (noudettaessa)

Tilaaminen postitse:

hinnat: Suomeen á 18 eur ja ulkomaille á 22 eur (mm. Viro - sis. toimituskulut)

* maksa kirjan hinta ENNAKKOON Viron Lintuseuran tilille FI52 1470 3000 2066 91, viitenumero 451002.
* maksun jälkeen lähetä sähköposti osoitteeseen vironlintuseura@gmail.com jossa vahvistat tilauksesi. Kerro viestissäsi seuraavat asiat:

* oma nimesi

* osoitteesi (sis. - postinro ja toimipaikka )

* puhelinnumerosi (tätä tarvitsen jos tilaukseen tai postittamiseen liittyy jotain ongelmia)
* kun maksu näkyy tilillä, kirja postitetaan muutaman päivän kuluessa

HUOM! ÄLÄ LAITA maksun lisätietoihin, osoitteita tms. pankki ei välitä viestiäsi yhdistykselle. Saat tilauksen kotiisi vain jos olet ilmoittanut postiosoitteen sähköpostiviestin yhteydessä! Kirjaa ei voi maksaa laskulla.

192 sivuinen teos laminoiduilla kansilla sisältää vuoden 1990-2010 lintuhavainnot Virosta, sekä Viron RK-katsauksen vuoteen 2013. Aineisto on kattavaa ja laadukasta. Julkaisu sisältää runsaasti huippukuvaajien ottamia valokuvia, sekä Juho Könösen upeita piirroksia! Teos on tarkoitettu jokaiselle Virosta kiinnostuneille retkeilijälle!

yhdistys

retket